top of page
  • Yazarın fotoğrafıAdmin

Naad Yoga ( İçsel Titreşim Teknolojisi )

Güncelleme tarihi: 30 Nis 2019


Sanatçı: Mariano Peccinetti

Yeni çağ teknoloji çağı olduğu için, size önerdiğim

çalışmaların bir kısmı ses teknolojisi ile bilinç frekansını dönüştürme amacı taşıyan Naad Yoga’yı içeriyor. Bedeni, yüce bir zekanın yarattığı mühendislik harikası olarak algılayabiliriz... Ruh ve beden teknolojisine girmenin en kolay yollarından biri ise NAAD Yoga’dır.


Naad, “tüm seslerin özü”, manasına geliyor. Tüm dillerin ve insanlar arası iletişimin arkasındaki evrensel kod’a işaret ediyor. Dünyayı deneyimleyen sınırlı zihnimizi, ruhsal benliğimizin sınırsız doğasına bağlayan titreşimsel ahengi tanımlıyor.

Naad Yoga, SES titreşimlerinin beyin sıvılarındaki kimyasal kompozisyonu değiştirerek, bilinci dönüştürebileceğimiz bilgisine dayanıyor.

Damağımızda bulunan 84 meridyen noktası, beden ve ses teknolojisi içerdiği için insana sunulmuş olan mantraları söylediğimizde aktive olmaktadır. 

Dilimiz her hecede belirli meridyenleri aktive ederek

hipotalamusu uyarır. İsmi pek şaaşalı Hipotalamus bedenin orkesta şefidir.





Kime ne yapması gerektiğini söyler. Mantra sırasında çıkan Ses, nefes ve oluşturulan ritmi, Hipotalamus bir kod olarak algılar!  Uyarılan hipotalamus epifiz bezini (üçüncü gözü) canlandırır. Bu hem melatonin dengesini düzenler, hem de psişik algımızı açar. Canlanan epifiz bezi, vücuttaki diğer tüm bezlerin görevlerini yapması için talimatlar veren ve hormonları düzenleyen hipofiz bezini uyandırır ve böylece ona bağlı olan tüm salgı bezleri

çalışmaya başlar. Beyin dengelenir ve yaşama bakışımız değişir.


Özetle, Mantra söylemeyi sadece manyetik alanımızın güçlenmesi ve zihin dengemizin oturması için bir araç olarak değil, aynı zamanda fiziksel bedenimizi sağaltıcı bir teknik olarak da görebiliriz.


Öyleyse söyleyelim mi?


Yeni Ay’dan Dolunay’a olan mantra ve meditasyon çalışmalarına katılmak isterseniz lütfen bize mail atın.


Çoook sevgiler.


Hashtags



28 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.
bottom of page