top of page
  • Yazarın fotoğrafıAdmin

Duygular ve Yeni Çağ Performansı

Güncelleme tarihi: 30 Nis 2019


Duygularımızın bilinçaltımızda ya bir adanmışlık ve kabul ya da bir isyan ve acı tohumu olarak kodlandığını anlatılır. Duygularımızı (e-motion) hareket halindeki enerji olarak algılayabiliriz. 

Enerji kolaylıkla şekil ve yön değiştirebilir. 

Önemli olan her tür stresi, her tür algıyı, her tür duyguyu bilinçli olarak yönetebilmektir. 

Bu yönetimi yapabilmek için ise dümenin başında olmamız gerekir. Yönetimi ele almak isteği kendimiz için yapabileceğimiz en önemli adanmışlık göstergesidir. Başı boş bırakılan bir bilinçaltıyla hareket etmek bu çağın performansı olamaz. 

Bu platformun amacı “Yeni Çağ’ın performansı ne olmalıdır?” sorusuna cevap aramaktır.  Çalışmaların kadınlara özel olması ise yeni çağda patriarkal sistemin bitip, matriarkal sisteme geçileceği bilgisidir. 



Yeni çağ öğretmenleri, yogiler ve evrimsel astrologlar arasında, “Eğer kadınlar hakiki güçlerini ortaya çıkartabilirse, o zaman erkekler hizalanacak ve dünyada savaş olmayacak” görüşü hakimdir. Yaşam performansınızı düzenlemeniz, sadece kendi yaşamınızı değil, tüm sistemi etkileyecek bir bilinci açığa çıkartacaktır. Bu platformun hedefi bu evrensel sürecin bir ucundan tutmak içindir. O halde özellikle bu dönemde “isyan ve acı” enerjisinden beslenen, hatta ona bağımlı olan benliklerimiz üzerinde çalışabiliriz. Biz bu alanda bu olumsuz kodlar üzerinde çalışmak için sıklıkla mantra’lara başvuruyoruz. Bu konuda bilgi almak için lütfen Naad Yoga başlıklı yazıyı okuyun.


Çook sevgiler.


Hashtags



9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.
bottom of page